Friday, August 31, 2012

My Grandsons

i would like to introduce my grand sons

we'll start from A

Ahmed Fahim. mak dia pon mcm baby gak. Kita boleh cium berkali2 n dia xkan nangis pon.

Fahmi Hakim the handsome. sangat aktif. dah mula blaja bejalan walaupon spatutnya dia baru blaja merangkak.

Yusuf Rahman the macho. muka sebiji mcm mak dia tapi versi extra cute and extra macho. GERAMM!!!!!

Omar Sulaiman. dia jadi cucu sbb Ahmed Fahim jdi cucu sy. dia expert pecahkan pasu.




He is not my grandson at all. just feel like posting his pic. so far, he is the clon of my father. very silent and very patient. 

Saturday, August 18, 2012

buat biskut

video

tahun ni, kami menjemput seorng expert untuk tunjuk ajar kami cara yg betul, sihat dan berkesan untuk membuat biskut yg sgt sihat dan sedap. semoga video ini berguna untuk semua orang. tolong spend hanya 2 minit untuk menonton video ini, semoga semua orng berfaedah dan belajar buat biskut dgn lbh baik.

Thursday, August 16, 2012

Persiapan

just a very short update.

tgh sibuk tukar cadar baru, kemas umah dan perkara yg sama waktu dgnnya.

jumaat nanti nk buat kek batik, kek badam and kek coklat.

time2 puasa ni byk sungguh dugaan. beberapa hari lepas sy mengganas anta resume kt byk2 company melalui jobstreet, pastu kebetulan spanjang minggu ni ramai plak yg call srh dtng interiew. bkn nk call awal2. call n kata interview esok. mmg xla sy yg tgh ddk kt kmpng ni. tpi byk jugak la company2 yg bsr yg sy rsa klu sy lepas skrng ssh nk dpt balik. tpi nk buat mcm mna, xd rezeki kot. Yang saya ni pon pandai sgt, pgi apply keje sume kat area KL pas2 dtng duduk kt kampung plak. x planing betul2. haish. xtaula. dugaan 10 ramadhan terakhir. sabar jelah...