Sunday, July 3, 2011

tukar fikiran

sumenye bermula dgn roshen! dia yg mulakan post link blog sy kt fb diaa... pas2 berjangkit kt abng dia si fairuz ali... dia mula post sume link post psl diorng kt fb sampai statistik blog sy melonjak naik mcm landasan roller coaster! mmg sy dh nekad sgt nk delete blog sy. n then masa dlm perjalanan dri KL ke umah sy tdi, mmg termenung panjang pk psl nk delete blog.

pgi lwt post2 sy yg lps. post2 sy yg penuh dgn double meaning. hanya sy je yg fhm benda2 tersirat disebalik stiap post. rsa syng sgt nk delete blog ni. dh mcm diari sy. so, ambik keputusan nk trskan jugak blog ni. x kshla ada yg nak bc ke tak.

sejak akhir2 ni smkn menjadi2 gado dgn kwn. klu mula dgn baik mcm mna pun, at last mesti berakhir dgn gado. msng2 sakit hati. mcm sejarah berulang kembali. mgkn mmg xd spe blh berthn lbih stahun dgn sy. hehehe

2 comments:

  1. sy boleh je, kite tak gaduh lg..

    ReplyDelete
  2. first of all, kita sendiri xtau mcm mna kita blh berkawan, so, xtau nk gadokan apa....

    ReplyDelete