Sunday, December 11, 2011

bila ada orng cri psl mlm2 buta mcm ni, hati yg sememangnya tgh sakit bertambah panas, mcm nilah jdinya. sy pgi serang sorng2. ada sy kisah kalau awk tu laki? behave like one first! pasal awk, bukan awk sorg je jdi mangsa, 3 orng lgi jdi mangsa lepas awk.

hari ni je ntah dh brape post sy buat. sy x kisah. sy nk buat lgi. biar all out. supaya sy blh tido tenang nanti. ada sorng ni, sy xtau mcm mna nk kategorikan awk ni. awk kata ikhlas berkawan. tpi most of the time sy rsa awk just ambik kesempatan. time awk sunyi, awk cri sy. time awk ssh, awk cri sy, minta tolong cri saya, minta pendapat cri sy. sy dgr je sume benda awk ckp, sy tolong je apa yg sy mampu, sy teman je time awk sunyi. knp x cari sy time awk nk buat sesetengah keputusan? awk just akn bgtau lps awk buat kan? pas2 tny betul tak benda yg awk buat. klu awk dh buat, n sy bgtau awk buat benda yg salah, awk boleh reversekan masa n betul kan ke? tak kan? so y bother to ask?  sy x kisah, itu hak awk nk buat apepun. kata nk jdi kwn sy. bila sy dlm susah, awk xdkan? maybe sbb awk ada buah hati awk buat masa skrng so awk lupakan sy. kan? mcm tuke awk define kawan? sy jns yg pentingkan kwn so sy mmg xkan faham sesetengah tindakan spesis mcm awk ni. kadang2, dekat awk sorng sy bgtau sesetengah benda yg sy xleh bgtau kt orng lain. time2 biasa awk akn dgr. time2 mcm ni, time buah hati awk muncul, awk mmg akn menghilang kan. ddk diam2. sy x kisah klu awk nk buat apepun, tpi tolong bgtau awk tgh busy ke or ape ke, supaya sy x tertunggu. supaya sy x t'pk knp awk diam je. klu x lama lgi, bila buah hati awk tu dh busy, n awk cri sy tpi sy x ada. apa awk akn buat?

1 comment:

  1. ok.sorry. sy tak mengadu kat awak dah lepas nie.. hmmm....

    ReplyDelete