Sunday, December 19, 2010

hri ni pgi lunch dgn girlfriend sy n 2 kwn bru. erm... sy xnk cite pape psl tu sbb ade orng dh pandai stalk  :-) cuma, seronok tgk gelagat diorg. by the time sy sampai kfc sy dh rasa mcm zombi dgn x tido mlm n kelam-kabut + rush kesana kemari n sempat plak ada yg nk gado dgn sy...


tgh sibuk berdating, dpt call psl nk lawat NCBM. kene buat lawatan ke sana n interview diorng sbb mereka collaborate dengan business club dlm satu projek yg sgt bsr n melibatkan IPTA yg lain. tidak lupa jugak CIMB bank yang sanggup berkerjasama utk mendera kami. hbsla sy lps ni.... kene prepare mcm2.



by the way, NCBM tu National Council for the Blind Malaysia. satu pertubuhan kebajikan utk orng2 buta. klu nk tau lebih, google nama tu...



oh ye, tidak lupa jugak lgi 1 call mengenai workshop biz night yg dijangka akn diadakan minggu slps kem FESENI ni, x new year la sy mcm ni... gaya mcm sah2 x blh blk minggu ni. x sabar nk tunggu sem dpn, nk serahkan segala jawatan or whatever yg berkaitan kpd junior n nk mulakan third year dgn hanya goyang kaki n gelakkan junior pulak yg akn serabut dgn mcm2 benda. sabar2 tiga bulan je lagi..

Wen Emmalin richardson, i can't wait to hang out with u... n teach me how to use chopstick again... ;-) n thank you for your post bout me except for the ugly pic.. thank for the "man, i love her.." i laughed ike crazy...

2 comments:

  1. ye..gambar tue buruk. tp awak x...sy harap awak suke burung hantu

    ReplyDelete
  2. sy suka je burung hantu. mereka cute!!!

    ReplyDelete