Thursday, January 20, 2011

sony ericsson vivaz

Ini adalah gamba abg kesayangan sy dgn gaya dia yg agak selekeh. sbnrnya dia penat sbb bru habis kerja n terus rush g kedai nset n dtng jumpa adik tersayangnya(sy!) hehehe. btw, benda yg dia tgh pegang n tunggu masa nk kene flush dlm sinki oleh sy tu adalah i-phone bru dia. untuk maklumat lanjut, sila hubungi sy! :)))


ceritanya, selasa hri tu, abg sy tiba2 call n tny psl nset dia yg rosak tu. pas2 dia srh sy g check sony ericsson vivaz kt internet. sy pun trs pinjam nset husna n online walaupun tgh ddk kt dlm lecture. 


dlm ptng2 tu sy call dia blk n kata nset tu cantik. n dia kata dia akn blikan sy nset tu. wah! berbunga2 hati sy. hahaha rsa mcm nk lompat2 je kt tgh2 dataran zaba tu. sy x minta nk nset bru kt spe pun. n sy mmg jns yg tak meminta. igtkan nk minta nset lama abg sy yg E66 dia je. yela, orng dh ada i-phone, nokia sume mna dia nk lyn kan. tapi x sangka plak dia akn blikan nset bru trs. yeay! mlm2 tu gak dia dtng kolej sy. pas2 tny dh mkn blm, mestila blm, then dia bw sy pgi ali maju damansara. dinner sambil mengutuk orng. time dinner tu t'pk nk tny spe finance utk bli nset, mna tau ayah yg bank in srh blikan ke apa ke. dia pandang dgn muka plik skjp, pas2 senyum n kata, "sy kot..." hahaha! hadiah pertama dri duit gaji dia!


Gamba versi 'comel' dia :)

ramai yg x percaya abg sy yg blikan nset, yela, klu jumpa kt luar, buat2 x kenal je, senyum pun x. kadang2 time tgh ddk sama, masing2 buat muka nk saling berperang. pas2 tiba2 abg sy blikan nset. sume plik. sy tergelak je dgr komen orng. hbs tu, nk buat apa? dh nk 20 thn sy tgk dia. takkan nk still terlompat2 n senyum klu jumpa dia kt luar. kami blh ddk berjam2 kt 1 tempat tanpa berckp sepatah pun n tanpa rsa uneasy. msng2 buat keje n lyn perasaan msng2. 

p/s wen, jgn renung gamba tu lama2!

4 comments:

  1. sy lg suke dier pkai baju kerje...

    ReplyDelete
  2. sya suka gmbar yg pling bwah tu..seksi...hohoh..
    jgn delete komen ni!!

    ReplyDelete