Wednesday, January 5, 2011

tido lbih pukul 1:30 n bgn pukul 4:30 sbb nk kene b'sedia pgi photo shooting. sy rasa sy dh kehilangan keseimbangan sampai hampir jatuh 2 kali. oh, itu tanda2 x cukup tido. dri pukul 4:30 sampai skrng asyik berkejar kesana kesini je. dh 3 kali ulang alik ke fac n kolej. kdng2 rsa mcm orng gila pun ada gak... sem lps, biasanya sehari ada 1 meeting. sem ni, sehari ada 2 meeting. meeting stiap hri. sabtu ahad x terkecuali ye kwn2.

asyik bercerita psl meeting n rushing je, nk buat mcm mna, dh mmg hdp sy psl meeting, rushing n projek je. hri ni menghadiri meeting yg plik skit. slalunya orng akn berbincang mcm mna nk attract ramai orng dtng ke pape event. tpi kali ni, ada plak berbincang mcm mna nk halang x ramai sgt yg dtng event. terbeliak skjp. pengarah ni mmg semacam orngnya..

sy termarah orng. bkn face to face. kt msg. tapi dia n sy tgh ddk kt tempat yg sama, cuma meeting yg berbeza. still, sy marah. sy x prnh mrh spe2. ntah mcm mna blh termarah. sy rsa sy smkn sensetif sjk kebelakangan ni...

memandangkan xd orng ajk sy kluar lagi, plan nk blk lps class esk...  pgi tdi kluar dgn husna. well, sy xnk cite pape pun psl kami kluar tu. sy rsa, itu perkara plng 'unik' kami prnh buat. n buat awal2 sem mcm ni plak tu. lecture n tutor asyik tukar2 je keje minggu ni. dh naik pening dh. dgn hasutan orng srh msk tutor yg dia ambik la, nk sama group la, pening jdinya. but at a point, sy x sangka sy blh bersabar sampai mcm tu time tgh 'sparuh nyawa' (bak kata husna) mcm tu...

Husna, tq sbb slalu setia teman sy jalan balik kolej bwh terik matahari or hujan walaupun awk blh memilih utk naik bas... jasa mu dikenang :)

sikap orng business club, sikit2 bgi sijil. hehehe

1 comment:

  1. hahahahhaha..x sbgr nk tggu hasil pas sblm.. hahaaha

    ReplyDelete