Wednesday, September 1, 2010

gone crazy???

i don't know!!! i was in totally different mood about 3 hours ago... and now, i have no idea!!! sume b'mula ble ade orng b'lakon mcm twins n tegur sy gne account fb di yg lgi 1. mula dgn t'senyum je. ble orng tu dh offline, chat dgn orng lain, mood senyum tu t'bw2 smpai jdi mood bahagia!!! hbs sume orng sy kerjakan... hehehe.. sorry yg jdi mangsa.


nk benci sy? bwla ramai2, kondemla, mood sy t'lalu baik utk pk psl sume tu. klu satu hri dh tau kbnran, jgn menyesal, sbb sy still akn trima mreka yg x sengaja. hehehe kwn sy kta, "alhamdulillah, ade jugak orng nk serang ko"---> siapla awk nanti!!!!


esk ade class, slalunye pukul 11 dh tido dh. ni dh pukul 2:00. t'gelak2 dlm blik mcm hantu. blik sblh, bdk aras bwh sume dh kumpul kt blik... dh ramai2 tu, mula lah mcm2 cite. tgh movie marathon. mcm dh hbs sem je... padahal tutor esk xd idea lgi. mid-sem test lusa, x buka muka pertama pun slide dia... lps ni nk tgk mons inc. ;-)))


memandngkan sy dh pandai upload video, jom kita saksikan satu lagu meraikan kepelikan hari ini...

video
sbrnye sy pun x tau mcm mna video ni blh t'sesat kt laptop sy. sy bkn mnt korea pun. memandangkan dh ade, gne kan di sblm delete...

No comments:

Post a Comment