Friday, February 4, 2011

dimple

kwn sy sorng ni, blh dikatakan sy jdi kwn dia sbb lesung pipit dia sbb awl2 dlu sy x suka dia. hehehehe(mcm tu pun blh). mcm tu teruknya minat sy pda dimples. dia pun call sy smlm. yup, sy sgt terkejut sampai sy terkebil2 sblm answer phone call dia. mna tak, klu sms dia slalu xd kdt, sy kene tunggu sampai berjanggut utk dia msg sy. n lgi satu, sy kene tunggu dia balik rumah dlu, klu x dia busy dgn "wife" (mengikut status fb) dia n ntah dia pk psl sy ke tak. akaun blog bru dia pun ada nama "wife" dia kt blkng nma dia. [pandai tak sy stalk awk ;-)]


hahah, suka btl dia call. tpi orng ego kan, buat biasa je.... ckp sekejap je sbb dia gne celcom. tula, dlu ada mxs, tpi dia abaikan. skrng nk bergayut spanjang hri time birthday pun dh x blh. pas call, smbng msg skjp. YaAllah! sy rindu sgt2 kt dia.... dia bc blog sy. dia call balik tdi n blh plak dia tny knp sy x tulis psl dia...


ye syng, skrng ni sy tulis psl awk.... kita ddk dkt, tpi bru jumpa skali je. sy dh berkali2 singgah faculty awk tpi x prnh terserempak dgn awk. terserempak kwn awk tu prnhla... silalah dtng jumpa sy dgn kdr yg sgt2 segera sblm sy anta penjenayah n culik awk! kalau takut soul awk mrjk balik mcm hri tu, silalah naik bas rapid tu. xpun, biasanya, time cuti sy x balik. ktm kan dkt dgn umah awk. naikla, kita blh jumpa kt central n merayau keliling KL. awk nk tinggal bilik sy pun blh sbb xkan ada roommate.


apa lagi ye... hm... oh ye, dia kta sy dh gemuk :((( ok2, lps ni diet!(aish, slalu kta nk diet, tpi x berjaya). akhirnya, sbllm dia letak, dia bgtau smthng yg sy nk dgr. actually, sy nk dr 2 benda. tpi dia bgtau 1 je... ok, sy xnk bgtau dia ckp apa :p tpi dia tau sy jauh lbih 'tuuuuut' drpd dia. cuma x ckp sbb, ye lgi skali, ego memainkan peranannya. sejak bilalah sy mula blaja berego dgn dia ye...


dia lbih syngkan nset bru sy berbanding syng kt sy. dia kta, klu ade orng nk langgar sy, srh dia berhenti kjp, ltk nset tu jauh2 n then srh orng tu smbng langgar sy :(((( sy terlupa yg sy kene sgt2 memilih perkataan time besembang dgn dia. dia berfikiran sgt jauh n lbih ngerikan dia blh byngkan benda yg dia tersalah tafsir tu. merah jdinya muka sy tdi. x kurang nakal dia tu. nsb baik bkn dpn mata, klu x sakit tangan sy pukul dia. baiknya dia nk balik awal temankan kwn sarawak dia. sy pun balik awal gak, temankan kwn kedah(wen).


sy blh tulis lbih panjang lgi cuma byk sgt benda yg sy x blh kogsi dgn orng. so sy berhenti stakat ni. klu nk tau lgi, sila dtng jumpa sy dan sy akn bgtau awk apa lgi benda2 yg sy terpk nk tulis tapi x tulis. hehehe(penat pancing dia srh dtng kt sy)


lgu untuk awk-never say goodbye...


video




p/s-nmpk gayanya sy kene berhenti tulis psl wen n husna. ramai yg dh kenal mereka gara2 blog sy.

1 comment: