Thursday, March 10, 2011

someone that i miss more than anything...!

BABY CYNG!

yaAllah, hanya dia yg tau bertapa sy rindukan nur sofia, ank buah sy! she is an angel. really she is! masa dia bru lahir, blm decide nama lgi, so sy start panggil dia baby cyng, sampai fmly member sy pun ikt panggil dia mcm tu sampai skrng. sy rsa dlm 2 minggu ni, sy dh terlalu byk kali mimpikan dia. dia lahir bulan ramadhan, beberapa hri sblm hari raya. sy jga dia since dia lahir lgi.....

Last sy jumpa di bulan 1, time cuti sem seminggu raya cina. time tu, dia dh mula mkn chocolate. skali tu dia tgh nangis lapar n kakak sy tgh buat susu. atta sy tgh dukung dia, dia ternmpk chocolate, n letak sikit kt mulut dia, dia trs terdiam. hahaha, baby cyang suka chocolate!

dia dh pandai tarik rambut! sy dhla jnis yg mmg malas nk ikat rambut, asal nk dukung dia je, mesti sy terjerit2, sbb dia tarik rambut. rsany dlm seminggu tu sy dh sparuh botak dh! dia x sihat n dlm sehari tu lngsng x senyum pun. still igt lgi benda2 gila yg kami sume buat semata2 nk tgk dia senyum.... x, dia x mengalah, dia lngsng x senyum sampai hri kedua...!

brani nk lawan mata dgn dia? klu kalah teruk nanti, jgn menangis....!
ni sesi photo shooting dgn abng sy. memandangkan umah sy xd camera yg hebat or orng yg pandai tangkap gamba, so, just gne hp sy(hp baru time tu) n iphone abg sy(hp baru gak time tu) n syla camerawoman terhebat yg tangkap gamba ni. hehehe

dia ni xdla jauh sgt, ddk ampang je. abng ipar sy pun slalu srh sy blk. cuma, sy tgh serabut n sy xnk jumpa dia dgn mood yg x seberapa elok sepanjang masa. sy xnk time tgh main dgn dia tiba2 ada msg yg spoil mood sy msk. sy xleh n offkan nset sbb sy ada tanggungjawab. so, sabarla seminggu dua ni...

2 comments:

  1. ??????? shek nizam x bc blog sy. awk patut post benda ni kt wall sy..

    ReplyDelete